Menu Premium

Total War: Warhammer verbreekt verkooprecord voor Creative Assembly

Mark Hoogland 27/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Creative Assembly mag dan wat risico genomen hebben door de historische settings van hun Total War-franchise voor fantasy lore te verruilen, het heeft de studio geen windeieren gelegd. Total War: Warhammer heeft sinds de release van afgelopen dinsdag namelijk meer dan een half miljoen exemplaren verkocht – een record voor de franchise.

Tim Heaton, Studio Director van Creative Assembly, is allicht in zijn nopjes met dit resultaat: “Total War: Warhammer heeft zich nu al bewezen als een losgeslagen commercieel succes. Belangrijker nog is dat we weten dat onze spelers erg veel plezier hebben met de game. We gaan regelmatig over de 100.000 gelijktijdige spelers heen.”

Heaton laat verder weten dat het team veel aandacht heeft besteed aan de performance en stabiliteit van Total War: Warhammer, en veel genoegen schepte in de ontwikkeling van een Total War-game in de fantasy-wereld van Games Workshop’s Warhammer-spel. Begrijpelijkerwijs is men enorm trots op de goede ontvangst van de game, door zowel recensenten, ervaren Total War-spelers als nieuwkomers in de serie.

Ben jij al totaal verslingerd aan deze ‘sleep depriver’, zoals Skate Total War: Warhammer in onze review bestempelde? Laat het weten in de comments!

Bron: Dualshockers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch