Menu Premium

Total War: Warhammer patch brengt balans en Blood Knights

Duncan Israel 29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De baas binnen het RTS-genre komt na de release van een maand geleden, nu met zijn eerste grote patch. De Total War: Warhammer patch brengt onder andere balans en Blood Knights met zich mee!

Total War: Warhammer is nu ruim een maand oud en de game staat er goed voor, als we de recensies mogen geloven. Nu is het tijd voor de eerste grote patch, met een hoop tweaks in de balans van de verschillende rassen. Als je morgen de patch hebt geïnstalleerd, zal je dat onder andere terugzien in de campaign van jouw gekozen ras. Verder zullen de real-time gevechten door de balans een nieuwe wending krijgen, waardoor bijvoorbeeld de Crypt Horrors niet meer zo’n horror op het strijdveld zijn.

Wat ook interessant is, zijn de nieuwe Blood Knights die zich gaan voegen bij de Vampire Counts. Deze ruiters in het rood schijnen een van de sterkste units te paard te zijn. Dus ze zijn zeker de moeite van het checken waard! Allemaal leuk en aardig, zo’n nieuwe unit, maar daar houdt de patch niet bij op.

Naast het balanceren van de rassen en het uitbrengen van de nieuwe unit, komen er niet één, niet twee, niet drie, maar vijf nieuwe multiplayer maps bij! Iedere map brengt zijn unieke stijl met zich mee. De maps, genaamd Alpine Ridge, Crossroads, Heorot Ridge, Peak Pass en Blue Reach River zijn allemaal verschillend qua uiterlijk en speelwijze.

Naast al dat moois kunnen de spelers vanaf morgen ook aan de gang met een beta van de DX12, die je in de game kan activeren. Creative Assembly heeft aangegeven dat deze patch in beginsel zich vooral zal richten op de singleplayer campaign. Daarnaast zeggen ze ook dat er zeer binnenkort meer nieuws voor de multiplayer aan zit te komen. Er komt morgen dus een hoop nieuwe shit naar Total War: Warhammer, je kan hier alvast de volledige patch notes bestuderen!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch