Menu Premium

Total War: Warhammer Old World Edition komt in februari 2017

Maarten van Steijn 08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

SEGA en CA lanceren in februari 2017 ‘Total War: Warhammer – Old World Edition! Deze Old World Edition is alleen in fysieke vorm verkrijgbaar en bevat een nieuw speelbaar ras, de Bretonnia. Daarnaast ontvang je hierbij ook een exclusieve novelle met de naam ‘The Prince of Altdorf’. Deze novelle is geschreven door Total War-schrijver Andy Hall.

Het feodale koninkrijk van Bretonnia, te herkennen aan het contrast tussen nederige boeren en trotse ridderorden, bevat een aantal krachtige eenheden die onder leiding staan van drie speelbare Legendary Lords: King Louen Leoncoeur, Alberic van Bordeleaux en de Fay Enchantress. Meer details over dit iconische Warhammer ras worden begin volgend jaar uit de doeken gedaan, vlak voordat Total War: Warhammer – Old World Edition voor de PC uitkomt dus.

Spelers die Total War: Warhammer al bezitten, krijgen in februari 2017 een update waarin Bretonnia gelijktijdig met de lancering gratis beschikbaar wordt gemaakt als download. Wanneer je de game dus nog niet in huis heb gehaald, kun je er dus voor kiezen de Old World Editon aan te schaffen, waar je dus ook een novelle bij krijgt. Krijg jij al zin om met het nieuwe ras aan de slag te gaan? Laat het weten in de reacties!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch