Menu Premium

Total War: Warhammer Call of The Beastmen DLC nu verkrijgbaar

Franky Mangal 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Beastmen zijn een ras van wilde, getransformeerde, mensachtigen met veel kenmerken van beesten. Zo hebben ze gehoefde poten, een zeer gespierd menselijk lichaam en een vrij primitieve levensstijl. Ze noemen zichzelf ook wel de kinderen van de chaos en zijn zeer trots op hun oorsprong. Je kunt ook meteen helemaal los met de Beastmen in Total War, want de Total War: Warhammer Call of The Beastmen DLC is nu verkrijgbaar.

Deze campaign pack introduceert de Beastmen als speelbaar ras. Deze factie heeft een eigen story campaign, getiteld  ‘An Eye for an Eye’ en zijn ook speelbaar in grand campaign, custom en multiplayer. De story campaign bevat 25 regio’s en voegt tussen de tien tot twintig uur gameplay toe aan Total war: Warhammer.

Beastmen zijn uiterst bedreven in guerilla-oorlogvoering en kunnen vanuit het niets keihard toeslaan en vijandige legers van de map vegen. In de grand campaign kunnen de Beastmen worden aangevoerd door Khazrak the One Eye en Malagor the Dark Omen. Dit zijn twee legendarische lords uit de Warhammer Fantasy Battles en kennen elk hun eigen vaardigheden, skill trees, voorwerpen en startposities binnen de campaign. Daarnaast staan zij aan het hoofd van legers vol macabere halfmenselijke eenheden die uitnodigen tot verschillende speelstijlen.

Als aanvulling voor de doorlopende kosteloze content van Total War: Warhammer introduceert Call of The Beastmen ook de Amber Wizard, die beschikbaar wordt voor alle spelers. Ga jij aan de slag met de Total War: Warhammer Call of The Beastmen DLC? Laat het ons weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch