Menu Premium

Total War Saga: Troy zal één jaar lang een Epic Game Store exclusive zijn

Dansky 03/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Te midden van alle chaos omtrent Blacklivesmatter en BlackoutTuesday deed Creative Assembly gisteren een opvallende aankondiging. De aankondiging heeft betrekking op de aankomende game Total War Saga: Troy. Deze zal voor het eerste jaar exclusief beschikbaar zijn op de Epic Game Store voordat deze ook op Steam beschikbaar wordt. Daarnaast krijg je een extraatje van de Epic Game Store: de game is 24 uur lang gratis en voor niets te downloaden nadat de game is uitgekomen.

De Total War Saga titels zijn anders dan de standaard Total War titels. Waar Total War: Three Kingdoms en Total War: Rome zich focussen op een heel era doen de Saga titels dat niet. Deze zijn meer gericht op bepaalde gebeurtenissen. Gebeurtenissen als, we roepen maar wat, de slag om Troje.

Epic Game Store doet goede zaken omtrent exclusives

Net zoals Borderlands 3 is de game bij launch exclusief voor de Epic Game Store. Maar waarom doet Creative Assembly dit? In hun blogpost leggen ze dit haarfijn uit. Ten eerste is er geen reden voor paniek: de exclusiviteit gaat alleen om de Troy Saga. Er zijn geen plannen om de volgende Total War Saga, of niet-Saga-game, ook exclusief op de Epic Game Store uit te brengen. De reden dat Creative Assembly dit doet is dat zij meer spelers willen bereiken. En geef ze is ongelijk. Meer spelers betekend meer omzet betekend meer Total War games!

Daarnaast brengt Epic, zoals ook in dit artikel te lezen, hele goeie deals mee. Meer geld voor de ontwikkelaars en een garantie van omzet zijn maar een paar voordelen van de deal van Epic. Maar Creative Assembly ging echt overstag toen Epic aanbood om Total War Saga: Troy de eerste 24 uur gratis uit te delen. Dit jaar zal de 20ste verjaardag zijn van Total War en ook hierom dacht Creative Assembly dat dit een offer they couldn’t refuse was. En heel eerlijk? Gratis games zijn altijd mooi meegenomen. Dus wil je net zoals Daan je eerste stappen zetten in het Total War universum? Dan is aankomende 13 augustus jouw kans om te heersen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch