Menu Premium

Total War Saga: Troy wordt de volgende Total War game

Reilly 18/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer was de laatste keer dat je een aankondiging van een game kon vinden in een game magazine? Nou, vandaag blijkbaar. Een gebruiker op Reddit heeft namelijk een foto gedeeld van de cover van de volgende editie van de PC Gamer magazine. Naast de website van PC Gamer geven zij namelijk ook nog gewoon magazines uit. Op deze cover is te zien dat de volgende game in de langlopende Total War reeks Total War Saga: Troy zal heten.

Troy, A Total War Saga

Officiële aankondiging?

Een beetje een gekke manier van een game aankondigen, niet? Op de website van PC Gamer is verder ook niets te vinden over dit spel. Toch gaat het hier niet om een neppe foto. De foto is namelijk oorspronkelijk afkomstig van het Twitter account van de PC Gamer-redacteur Andy Kelly.

De ontwikkelaar achter de Total War serie, Creative Assembly, heeft het nieuws echter nog niet officieel bevestigd. Wel hebben ze een tweet geplaatst waarin ze iets teasen voor morgen, 19 September. Vermoedelijk dat ze de game dus morgen echt gaan bevestigen.

De Saga reeks

Total War is natuurlijk een langlopende serie. De Saga reeks binnen die serie bestaat echter nog niet zo lang. De eerste in die reeks, Total War Saga: Thrones of Britannia, kwam pas in 2018 uit. Creative Assembly heeft de Saga reeks in het leven geroepen om Total War games te maken die wat korter zijn, maar daardoor wel meer gefocust op een specifieke tijdsperiode. Helaas was Thrones of Britannia niet per se, kritisch gezien, een gigantisch succes onder de consument. Gemiddeld heeft het spel een 5.4 userscore op Metacritic. Laten we hopen dat Total War Saga: Troy beter ontvangen wordt. Creative Assembly heeft het namelijk zeker nog in de vingers – zo hebben ze wel bewezen met Total War: Three Kingdoms van dit jaar, wat niet alleen een kritisch succes is maar volgens Creative Assembly ook de meest succesvolle Total War was. De heren van Gamekings hebben er ook zeer van genoten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch