Menu Premium
Loading...

Total War: Rome II Perils of Empire

Lisette Atsma 27/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben al veel gehoord over Total War: Rome II. De RTS-game is sinds september te spelen en is nu al de best verkochte game van de Total War-serie. Total War: Rome II is het langverwachte vervolg op de zeer populaire Rome: Total War en Shogun: Total War. Naast het feit dat het volgens velen een toffe game is, heeft The Creative Assembly vandaag laten zien dat je meer dingen kan met de game dan alleen spelen, namelijk met de korte documentaire Total War: Rome II Perils of Empire.

Perils of Empire is een korte documentaire waarbij historici het verhaal vertellen van een grote veldslag in de tijd van de Romeinen. Wat wel heel speciaal is, is dat al het materiaal in deze documentaire van de Romeinse tijd is gemaakt met beelden die geproduceerd zijn met de engine van Total War: Rome II. Tja, een real-time strategy-titel waar je alle grote Romeinse veldslagen behandelt is wel de perfecte game om als beeldmateriaal te gebruiken. Een belangrijk onderdeel van Total War: Rome II is dat je de individuele soldaten in je units kunt volgen en hun gezichtsuitdrukkingen kunt zien. Dit gegeven leent zich natuurlijk prachtig voor het maken van zo’n documentaire.

Total War: Rome II Perils of Empire is zeker het bewonderen waard, zelfs al ben je als fanatiek speler van de game al lang op de hoogte van de veldslag die ze bespreken. Ook wanneer je het gevecht al tot in de treuren bevochten hebt. Het geeft een hele mooie blik van de Romeinse geschiedenis en het is een mooi bewijs van de claim die The Creative Assembly gemaakt heeft dat ze met Total War: Rome II graag de persoonlijke kant van oorlog voeren wilden tonen. Naast het kijken van de trailer is het natuurlijk ook mogelijk om de game te spelen en dat kan tot op heden op de PC en Linux.

Total War: Rome II Perils of Empire

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch