Menu Premium
Loading...

Total War: Rome II Launch Trailer

Karim Shehata 02/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De fans van het RTS-genre staan vandaag ongetwijfeld vanuit pure ongeduld op de nagels te bijten. Zoals je leest gaat het hier om een RTS-game en dus niet om bijvoorbeeld Grand Theft Auto V, een game waar natuurlijk door veel mensen ook zwetend en nagelbijtend op gewacht wordt. Allereerst is het morgen tijd voor de verschijning van een nieuw deel in de Total War-franchise. De epische Total War: Rome II Launch Trailer maakt het wachten er in ieder geval niet makkelijker op.

De launch trailer is vooral erg filmisch gebracht door Sega. We zien verschillende personages strijden tot het bittere eind om het Romeinse Rijk te redden van de ondergang. De trailer met de zeer dramatische ondertoon smijt vervolgens de tekst “How far will you go for Rome?” in beeld. Dat is vanzelfsprekend aan jou, de gamer, wanneer je besluit met deze game aan de slag te gaan.
Verschillende game-critici zijn al aardig lovend over Total War: Rome II. Al het grootse spektakel zorgt er alleen wel voor dat het aardig wat vraagt van je computer. Deze game kan dus zeker niet iedereen in huis halen, want een zeer goede PC is eerder een vereiste dan een luxe bij deze game. Een echte liefhebber heeft het ervoor over om hier een monsterbak voor te bouwen, natuurlijk.

Uitgever Sega heeft ons overigens pas geleden ook al verwend met een nieuwe RTS, in de vorm van Company of Heroes 2. Wanneer je dus dacht dat het genre aan het doodbloeden was, had je het totaal mis. De nieuwste RTS van Sega wordt namelijk nogmaals in het zonnetje gezet, door middel van de Total War: Rome II Launch Trailer. Check ‘m!

Total War: Rome II Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch