Menu Premium

Total War: Rome 2’s Assembly Kit-béta is nu beschikbaar op Steam

Lisette Atsma 16/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam The Creative Assembly met Total War: Rome 2. De ontwikkelaar, die nu werkt aan het gloednieuwe Alien: Isolation, heeft al jaren ervaring met de Total War-franchise, maar lijkt nu de gamer aan het werk te willen zien met de razend populaire RTS. De mensen die graag aan een mod werken kunnen nu dus lekker hun gang gaan, want Total War: Rome 2’s Assembly Kit-béta is nu beschikbaar op Steam.

De Assembly Kit-bèta komt met een zeer toegankelijke tutorial die je leert wat voor modificaties je allemaal kunt creëren met het programma. Met de Assembly Kit kun je onder meer de animaties in de game aanpassen. Het blijft echter niet alleen bij het visuele, want ook zijn er verschillende gameplay-aspecten aan te passen in de Assembly Kit-bèta. Het programma voorziet je al van onder meer schepen en soldaten, maar ook heb je toegang tot de gehele database van Total War: Rome 2, zodat je echt je gang kunt gaan in de game.

Wanneer de mod af is, kun je hem uploaden naar de Steam Workshop. Hierdoor krijgen duizenden andere gamers ook toegang tot jouw geüploade mod. Het belangrijkste aspect van de Assembly Kit is dat je ook echt je eigen game kunt maken. Zo kun je in de Assembly Kit-bèta bijvoorbeeld je eigen user interface bedenken voor de game. Wanneer je dus beschikt over een gezonde dosis fantasie, kun je eigenlijk alles veranderen aan Total War: Rome 2.

Zoals de naam al zegt, is de Total War: Rome 2’s Assembly Kit-bèta nog niet helemaal af. Met verloop van tijd wil The Creative Assembly nog allerlei extra functies toevoegen aan het modificatieprogramma. De Assembly Kit-bèta is nu te downloaden op Steam dus wanneer je creatief ingesteld bent, kun je vanaf vandaag dus lekker aan de slag. Wanneer de volledige versie van de Assembly Kit verschijnt is vooralsnog onbekend.

Total War: Rome 2's Assembly Kit-bèta is nu beschikbaar op Steam

Total War: Rome 2’s Assembly Kit-bèta is nu beschikbaar op Steam

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch