Menu Premium
Loading...

Total War: Rome 2 verschijnt op 3 september

Gamekings Redactie 09/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is er duidelijkheid rondom de releasedatum van het aankomende deel van Sega’s grote RTS serie, want Total War: Rome 2 verschijnt op 3 september. Sega onthult dit prachtige nieuws door middel van een verse trailer.

Al maanden lang is Sega bezig ons te informeren over de speelbare facties in Total War: Rome 2 en heeft het de schaal van de gevechten al getoond, maar er ontbrak nog iets: de releasedatum. Gelukkig is de kogel door de kerk, of basilica, en weten we nu naar welke datum we kunnen toeleven. Op 3 september is het zover, dan kun je met de legers van Rome, Carthago, Macedonië, Icene, Arverni, Suebi, Parthia, Egypte en Pontus strijden. Met de aangekondigde DLC zijn er nog meer klassieke grootmachten die je met je keyboard en muis de slagvelden op kunt sturen. Zo worden door het Greek States Culture Pack de facties Athene, Epirus en de bikkels van Sparta beschikbaar.

Al deze facties waren grootmachten binnen de Grieks-Romeinse, Barbaarse en Oosterse culturen. Deze verscheidenheid aan culturen zorgt voor andere tactieken op het slagveld, maar het gaat verder. Elke factie heeft ook zijn eigen sterke punten op het gebied van commercie en politiek. Daarnaast heeft elke grootmacht ook zijn eigen dilemma’s. Het is dus zeker geen pais en vree. Deze verschillen zijn uiteraard ook terug te vinden in de factie-specifieke tech trees.

De vraag of Creative Assembly een goede game weet neer te zetten met Total War: Rome 2 is nogal overbodig. De Total War serie heeft zich al lang bewezen als een sterke RTS serie. Dus die vraag gaan we ook helemaal niet stellen. Check gewoon even de laatste trailer van Total War: Rome 2 en zie wat de DLC zal inhouden!

Total War: Rome 2 verschijnt op 3 september

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch