Menu Premium
Loading...

Total War: Rome 2 The Battle of the Nile Trailer

Gamekings Redactie 11/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we een tijdperk moeten aanwijzen waarin ontzettend veel gebeurd is, dan is het die van de Romeinen wel. Het leven draaide destijds alleen maar om macht, geld en het veroveren van andere landen. Onder leiding van onder andere Julius Ceasar bereikte het Romeinse Rijk, dat van oorsprong slechts een stadstaat was, immense proporties. We zijn nu al een aardige tijd te laat om het in persoon te aanschouwen, dat betekent echter niet dat we het niet zelf kunnen meemaken. Gelukkig bestaan er videogames en we zien dan ook in de Total War: Rome 2 The Battle of the Nile Trailer hoe de Nijl in handen komt van de Romeinen.

Het betekent wel dat je als speler goed je best moet doen, want ook virtuele tegenstanders geven niet zomaar hun land op. In 2004 maakten we aangenaam kennis met Rome: Total War. Deze game werd ontzettend goed ontvangen en wordt zelfs door velen gezien als één van de beste strategy-games ooit. De studio achter de franchise, The Creative Assembly, heeft door destijds hoge ogen te scoren wel een flinke verwachting waar te maken, want het gaat ze niet in dank afgenomen worden als Total War: Rome 2 een tegenvaller blijkt te zijn. We kunnen aannemen dat ze goed gekeken hebben naar wat het eerste deel zo populair maakte, zodat ze daar op verder borduren. Ook in het tweede deel gaat het allemaal om strategisch denken. Je hebt de beschikking tot een flink leger aan soldaten en deze moet je zo ongeschonden mogelijk uit de strijd laten komen.

Er zijn 183 regio’s om te veroveren in Total War: Rome 2 en één daarvan is de Nijl. Het is dan ook keihard vechten met de Egyptenaren om deze bijna zes tot zeven kilometer lange rivier in handen te krijgen. Klinkt als een lastige strijd, dus gelukkig hebben we alvast een voorproefje voor je. Nu is het tijd om te zien hoe er gestreden wordt om een van de langste rivieren ter wereld in de Total War: Rome 2 The Battle of the Nile Trailer, waarin de ontwikkelaar zelf even laat zien hoe het moet.

Total War: Rome 2 The Battle of the Nile Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch