Menu Premium
Loading...

Total War: Rome 2 Campaign video

Karim Shehata 25/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

SEGA is hard op weg om een groot aandeel op de PC-markt in te nemen. Naast het overnemen en uitbrengen van Company of Heroes 2 van het failliete THQ, staat er nu een andere grote real-time strategy topper om de hoek in de vorm van Total War: Rome 2. De franchise wordt over het algemeen goed ontvangen door de PC-gamer, vooral vanwege de epische veldslagen die de games kennen. Naast de enorme veldslagen zit er ook altijd een grote vorm van strategie en diplomatie in de games verwerkt, verpakt in een campaign-modus. Dat laatste kan, naast alle eerder genoemde aspecten van de games, natuurlijk ook niet ontbreken in de nieuwe RTS van ontwikkelaar The Creative Assembly, zoals je kunt zien in de Total War: Rome 2 Campaign video.

Sinds Total War: Shogun 2 is het erg belangrijk om de juiste keuzes te maken in de gelijknamige games. Zo ook in Total War: Rome 2. In deze game is er verder geborduurd op dit aspect, gezien je telkens geconfronteerd wordt met de eerdere keuzes die je gemaakt hebt. Jouw keuzes kunnen er voor zorgen dat de Romeinse Republiek verandert in het Romeinse Rijk, of juist dat het helemaal niet gebeurt.

Hoewel de game natuurlijk draait om de Romeinen, kun je er net zoals in de eerdere games voor kiezen om met een hele andere ‘Faction’ aan de slag te gaan. Zo kun je onder andere ook met de Egyptenaren aan de slag. Wanneer je het dichtst in de buurt wilt komen van Nederland, kun je aan de slag met de Suebi, een stam die zich bevindt in centraal GermaniĆ«. Daarnaast kun je natuurlijk ook spelen met enkele andere beschavingen en worden er later, door middel van DLC, nog meer Factions toegevoegd aan de game.

Total War: Rome 2 verschijnt op 3 september voor de PC. Wanneer je nog niet helemaal weet wat je kunt verwachten van de campaign-modus van de strategy-game, kun je hier de Total War: Rome 2 Campaign video bekijken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch