Menu Premium
Loading...

Total War Rome 2 Battle of the Nile trailer

Gamekings Redactie 06/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De trailers vliegen ons inmiddels om de oren en ook vandaag hebben we een hele vette voor je. We gaan met de Total War serie terug naar Rome, rond de tijd van de laatste farao’s in de Total War Rome 2 Battle of the Nile trailer.

Twee jaar geleden kwam Total War: Shogun 2 uit, het zevende deel uit de reeks. Die game speelde zich volledig af in Japan. Medieval werd een paar jaar daarvoor voorzien van een tweede deel, dus kon Rome natuurlijk niet achterblijven.

Total War is een mix tussen turn-based actie en het managen van resources, zoals we dat kennen uit Civilization en ouderwetse real-time stategy. De game typeert zich door de enorme veldslagen met een overkill aan manschappen in beeld. Daarbij heeft het zijn focus altijd scherp op de geschiedenisboeken gehouden, wat de game zo realistisch mogelijk maakt.

Deze trailer vertelt het verhaal van Cleopatra die een boekje over haar oorlogsverleden open doet. Hierin zien we veldslagen op zee, soldaten die van hun koetsen geblazen worden door katapulten, olifanten en ook de grote veldslagen die we gewend zijn van de Total War-serie.

Het speculeren rond deze titel is alweer begonnen. Het begint namelijk met een overview van het Middellandse zeegebied en volgens sommigen zou dit de campaignmap kunnen zijn van Total War Rome 2. De campaign mode van Total War Rome 2 belooft overigens erg groot te worden.

We gaan natuurlijk veel meer van deze titel horen op de E3, tot nu toe kunnen we het doen met de Total War Rome 2 Battle of the Nile trailer en een releasedatum. De game moet uit gaan komen op 3 september van dit jaar.

Total War Rome 2 Battle of the Nile trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch