Menu Premium
Loading...

Total War: Rome 2 Battle of Teutoburg Forest Trailer

Gamekings Redactie 24/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2011 kwam alweer de laatste game in de Total War series uit, Total War: Shogun 2, maar daar gaat Sega eind dit jaar verandering in brengen met Total War: Rome 2. Er zijn al een aantal eerdere trailers verschenen en het lijstje wordt aangevuld met een vrij lange trailer. Check snel de Total War: Rome 2 Battle of Teutoburg Forest trailer.

We hebben jaren terug natuurlijk al kunnen spelen met een Rome versie van Total War, maar nu komt er dan eindelijk een vernieuwde versie aan. Als we The Creative Assembly, ontwikkelaar van de game, mogen geloven, wordt het de grootste Total War die we ooit gekend hebben.

Total War staat bekend om de grootte van de oorlogvoering. In deze turn-based strategy game kan het aantal manschappen dat bij een gevecht betrokken is oplopen tot wel 10.000. Er zijn, zoals je van Total War kunt verwachten, twee basisonderdelen in de game te vinden bestaande uit een campagnemap en 3D-gevechten. Bij de eerste staan strategische beslissingen centraal, terwijl je bij de 3D-gevechten met jouw manschappen de vele veldslagen zal moeten overwinnen.

In de trailer zie je het gevecht dat, zoals de titel al doet vermoeden, bekend staat als ‘The Battle of Teutoburg Forest’. Bij de veldslag worden Romeinse troepen door een groot aantal van samengezworen Germaanse stammen in een hinderlaag gelokt, met alle gevolgen van dien. Hoe deze veldslag ooit echt is verlopen maakt natuurlijk nu even niet meer uit, jij zult nu de overwinning moeten behalen!

Benieuwd geworden naar de beelden? Check dan de Total War: Rome 2 Battle of Teutoburg Forest trailer.

Total War: Rome 2 Battle of Teutoburg Forest

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch