Menu Premium

Tony Hawk werkt met Activision aan een nieuwe console game voor 2015

Gamekings Redactie 07/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de skaters onder ons, want Tony Hawk werkt met Activision aan een nieuwe console game voor 2015. Wie weet kan deze game de hoogtijdagen van de eerdere Tony Hawk games evenaren.

“Momenteel werk ik met Activision aan een nieuwe game die in 2015 voor de consoles en op de mobiele platformen uit moet komen. Ik denk dat fans van de Tony Hawk’s Pro Skater-serie behoorlijk enthousiast zullen zijn,” zegt Tony Hawk. De skateboardlegende tekende in 2002 een exclusief langetermijncontract dat hem tot en met 2015 aan Activision verbindt. Hawk maakte de nieuwe game bekend door te reageren op een Twitteraar die vroeg wat de status is van Tony Hawk’s Shred Session, een mobile game. Deze free-to-play titel werd in april van dit jaar aangekondigd. Tony Hawk’s Sred Session zou oorspronkelijk afgelopen zomer uitkomen voor Android en iOS, maar volgens Hawk is de game voor onbepaalde tijd in de wacht gezet.

Uitgever Activision heeft nog niet op de berichten gereageerd. Wat de titel wordt van Tony Hawk’s nieuwe game en meer details hierover zijn dan ook nog niet bekend. Wordt vervolgd…

Tony Hawk werkt met Activision aan een nieuwe console game voor 2015

Tony Hawk werkt met Activision aan een nieuwe console game voor 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch