Menu Premium
Loading...

Tomb Raider Reborn Trailer

Gamekings Redactie 27/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog iets minder dan een week wachten en we kunnen eindelijk de nieuwe Tomb Raider spelen. Voor zover we nog niet allemaal al overgehaald waren deze game te gaan halen, bracht Crystal Dynamics vandaag een nieuwe trailer naar buiten. Klaar voor een paar minuten vol actie? Check de Tomb Raider Reborn trailer.

In alweer het tiende deel in de Tomb Raider serie is Lara Croft is helemaal terug in haar jonge leven, wanneer ze aanspoelt op een verlaten eiland in de buurt van Japan. In tegenstelling tot een groot deel van de vorige games, gaat het voorgaande verhaal dit keer niet verder waar we waren gebleven, maar wordt er helemaal gefocust op de persoonlijkheid van Lara Croft. Het is dan ook niet voor niks dat deze game gewoon Tomb Raider heet, net zoals het eerste deel in 1996.

Zonder eten, drinken of wapens moet je, als een veel jongere Lara dan we gewend zijn, zien te overleven en zul je je een weg moeten banen door dit ogenschijnlijke gevaarlijke eiland. Tijdens je avontuur zul je je skills moeten verbeteren en je wapens moeten gebruiken om alle gevaren op het eiland te overleven. Verdeeld in zes basiskampen waar deze wapens gemaakt en geupgrade kunnen worden, heb je als speler alle vrijheid om het eiland te ontdekken.

Ben jij al overtuigd van de skills van Lara Croft en kun je niet wachten deze game in huis te halen? Of twijfel je juist nog? Kom Tomb Raider dan alvast spelen op Gamekings Showcase aanstaande zaterdag of check de Tomb Raider Reborn trailer.Tomb Raider Reborn Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch