Menu Premium
Loading...

Tomb Raider Monastery Walkthrough Trailer

Gamekings Redactie 11/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We wachten er al een tijdje op, maar 5 maart komt steeds dichterbij en dan is het tijd om je volledig op Lara Croft te storten in de nieuwe Tomb Raider. Square Enix vond dat het wel tijd was om ons daar aan te herinneren en vandaar deze Tomb Raider Monastery Walkthrough Trailer. In deze walkthrough zien we hoe de ‘new and improved’ Lara Croft zichzelf een weg baant door een eiland vol vijanden, vallen en ander gevaar. Je ziet hoe je als speler regelmatig geconfronteerd wordt met strategische keuzes met alle gevolgen van dien.

Zo kan je proberen om sneaky langs vijanden voorbij te sluipen, maar je kan er ook voor kiezen om al zwaaiend met een shotgun al deze mafketels voor hun raap te schieten in de hoop dat je zelf zo min mogelijk schade oploopt. Wat in deze trailer vooral opvalt, is de veelzijdigheid van het spel en de verschillende situaties waaruit je je moet zien te redden. Zo stort je als een gek van een waterval, donder je van een berg, baan je je een weg door een donkere ondergrondse tunnel en ga je ondersteboven een vuurgevecht aan met een stel zwervers.

Nu ziet het er visueel ook veelbelovend uit. Wat vooral erg tof is om te zien, is hoe Lara het gaandeweg steeds zwaarder gaat hebben. Verwondingen en kneuzingen eisen hun tol bij Lara en dat is goed merkbaar, zowel visueel als in de gameplay.  Heb jij al zin om dikke reet te kicken met ‘s werelds meest hardcore gamechick, of heb jij je hart al aan een ander verpand?

Tomb Raider Monastery Walkthrough Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch