Menu Premium
Loading...

[Trailer] Tom Clancy’s The Division “Silent Night” – Live Action Trailer

Duncan Israel 17/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je de bovenstaande trailer van Tom Clancy’s The Division moet geloven brengen de kerstdagen een naar gevoel met zich mee. Met de nieuwe live action trailer van de Ubisoft game kom je namelijk letterlijk en figuurlijk van een koude kermis thuis. Het begint heel prettig, maar al snel sta je midden in een verwoest New York.

New York staat normaal gesproken bekend om haar pracht en praal met kerst. In het New York waar The Division zich af speelt is het echter een tikkeltje anders, zoals je kunt zien. Over de game zelf vertelt deze trailer je weinig, al lijkt het er wel op dat het team van agents hun doel hebben bereikt. Dit maakt de trailer er echter niet minder mooi op!

Helaas zal de game niet met kerst in de winkels liggen. Tom Clancy’s The Division is namelijk vanaf 8 maart 2016 te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Krijg jij van deze trailer koude rillingen over je rug, of juist warme gevoelens? Kan je niet wachten om je handen om deze game te slaan? Laat het weten in de comments!

Bron: YouTube

Tom Clancy’s The Division "Silent Night" - Live Action Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch