Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s The Division E3 2014 Official Cinematic Trailer

Karim Shehata 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laten we het zo stellen: de E3 is eigenlijk een soort vervroegde versie van Kerstmis, maar dan voor het oog. De games die we op de verschillende persconferenties langs hebben zien komen, zien er bijna allemaal geweldig uit. Alhoewel in de praktijk nog moet blijken of de games allemaal daadwerkelijk zo goed zijn, zijn de verwachtingen in ieder geval geschept en hebben we een paar games gezien waar we onze ogen niet af kunnen houden. Tom Clancy’s The Division hoort zeker in dat rijtje thuis en de Tom Clancy’s The Division E3 2014 Official Cinematic Trailer is er één die het oog zeker niet teleurstelt. Check de trailer hier!

De trailer begint met een prachtig timelapse-effect, waardoor we New York heel snel en in zeer korte tijd afgebroken zien worden door de infectie die er heerst. Deze infectie laat de gehele economie instorten en het is in deze MMO dan ook zaak om te overleven. Overleven doen we overigens voorlopig wel, want met deze trailer kan het oog voorlopig nog wel even vooruit. De gamers-handen willen echter ook wat en jammer genoeg moeten we nog wel even wachten op deze game.

Tom Clancy’s The Division verschijnt namelijk pas in 2015 voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. We hoeven hier overigens niet per se over te treuren, want we willen natuurlijk geen halve game afgeleverd zien worden door Ubisoft Massive. Laten we de ontwikkelaars dus maar gewoon de tijd geven en in 2015 deze potentieel wrede MMO dik gaan spelen!

Tom Clancy's The Division E3 2014 Official Cinematic Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch