Menu Premium

Toekomstige patch voor CoD: Advanced Warfare balanceert wapens

Karim Shehata 24/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij games als Call of Duty: Advanced Warfare is het natuurlijk zaak dat de wapens goed uitgebalanceerd zijn. Je wilt natuurlijk niet hebben dat één of twee wapens duidelijk sterker zijn dan alle andere wapens in de game en om dit te voorkomen, werkt Sledgehammer aan een nieuwe patch voor Advanced Warfare. Deze patch zal er voor zorgen dat tenminste vijftien wapens lichtelijk aangepast gaan worden, terwijl er ook meerdere manieren gaan komen om aan de Elite Drops te komen.

Dit blijkt althans uit de antwoorden van Sledgehammer’s Michael Condrey, die op Twitter de tijd nam om vragen te beantwoorden van fans. Duidelijk is in ieder geval dat de SN6 SMG een stukje sterker gaat worden na deze patch, terwijl we voorlopig nog niet weten welke andere wapens lichtelijk aangepast gaan worden. Daarnaast komen er nieuwe manieren om de Elite Drops te krijgen en duidelijk is al dat je Prestige level daar een grote rol in zal gaan spelen.

Onduidelijk is echter wanneer deze patch verschijnt en wat de update mogelijk nog meer allemaal gaat veranderen aan de game. De toekomst zal ons leren wanneer de eerste zelfstandige Call of Duty-game van Sledgehammer deze patch zal ontvangen. Call of Duty: Advanced Warfare verscheen eind 2014 voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

Bron: MP1st 

Toekomstige patch voor CoD: Advanced Warfare balanceert wapens

Toekomstige patch voor CoD: Advanced Warfare balanceert wapens

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch