Menu Premium

Todd Howard geeft toe dat de kritiek op Fallout 76 helemaal terecht was

Hylke Haagsma 03/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor het eerst sinds de rampzalige lancering in November reageert Bethesda’s Director Todd Howard op alle kritieken op Fallout 76. Hierin gaf hij toe dat hij wist dat er de lancering vanaf dag 1 niet bepaald vloeiende zou gaan lopen. Verrassend of terecht?

Het gaat niet om de lancering, maar om wat Fallout 76 gaat worden.

In een interview met IGN gaf Howard aan dat Bethesda de lancering van Fallout 76 in ging met de kennis dat het niet de game was die mensen van hen gewend waren. Ze wisten ook dat ze er kritiek op zouden krijgen. Veel van die kritieken vind Howard zeer terecht. Fallout 76 heeft een score van 52 op Metacritic. Er is veel kritiek op het gebrek aan een verhaal, de bugs en nog veel meer. De game heeft nog een kleine actieve community.

“The main takeaway we had [with Fallout 76’s release] was you’ve got to let it bake with a large live audience for longer than we did”, he continued. “There are just certain things you can never see until it’s running 24/7 for a number of months. We felt strongly this is a game we want to play, this is something we really want to do, and all of the games like this…there’s a [difficult] period when you launch. It’s not how you launch, it’s what it becomes, and I couldn’t be prouder of the team that’s worked on it.”

Dus, wat vinden jullie van de woorden van Howard? En gaan ze ons deze E3 toch weer wegblazen met goede games, trailers en nieuwtjes? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je brandende vragen. Wij kunnen niet wachten op de E3, nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver! Kunnen jullie ook niet meer wachten? Drop het in die comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch