Menu Premium

TMNT: Mutants in Manhattan is van Steam, PSN en Xbox Live gehaald

Karim Shehata 04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan verscheen nog geen jaar geleden en werd ontwikkeld door PlatinumGames. De game verscheen in mei 2016 voor een hele rits platformen, maar is nu digitaal alweer verdwenen van deze platformen. TMNT: Mutants in Manhattan is van Steam, PSN en Xbox Live gehaald.

De game is dus niet meer te koop op Steam, de PlayStation Store en de Xbox Games Store. Het lijkt daarom te gaan om problemen met de licenties, gezien ook The Amazing Spider-Man, samen met z’n opvolger, nergens meer te vinden is op de digitale stores. Natuurlijk zijn de games van Activision nog wel in de winkels verkrijgbaar, als je ze daar nog kunt vinden.

De verdwijning van de games is natuurlijk wel opmerkelijk te noemen, gezien TMNT: Mutants in Manhattan nog niet eens acht maanden uit is. Toen de game in mei 2016 verscheen, hebben Skate en David de game van PlatinumGames uitgebreid gespeeld en bespreken in deze review of de licentiegame met het Platinum-sausje is geslaagd.

Onduidelijk is ook of het de intentie van Activision is dat de games weer terugkeren op de digitale winkels, gezien de uitgever nog niet heeft gereageerd. We wachten de situatie rustig af.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch