Menu Premium

Titanfall-problemen op de PC zijn opgelost volgens Respawn

Lisette Atsma 12/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Respawn heeft een zware dag achter de rug. Gisteren lanceerde het Amerikaanse bedrijf hun nieuwe game Titanfall op de Xbox One en de PC. Dit moest natuurlijk groots gevierd worden, maar helaas liep de realiteit een beetje anders. Gelijk waren er vannacht al de eerste problemen met de Xbox One-versie. Nadat Titanfall dus voor langere tijd niet speelbaar was op Xbox Live vannacht, kreeg vandaag de PC-versie van de game plotseling problemen. Gelukkig waren ze er snel bij, want alle Titanfall-problemen op de PC zijn opgelost volgens Respawn.

De Titanfall-problemen bij Xbox Live gooiden vannacht bijna alle Xbox Live-servers plat en maakte de game daardoor praktisch onspeelbaar. Het bedrijf heeft er de hele nacht aan gewerkt om deze server problemen op te lossen. Toen ze hiermee eindelijk klaar dachten te zijn, sloeg het noodlot vanochtend opnieuw toe. Ook op de PC begonnen spelers van de game namelijk plotsklaps problemen te krijgen. Veel spelers kregen foutmelding 503 wanneer ze een online match wilden beginnen. Gamers die al online aan het spelen waren werden zelfs zomaar uit de game gegooid door de problemen met de servers.

Titanfall is een first-person shooter gemaakt door Respawn Entertainment en is tevens de eerste game van deze nieuwe ontwikkelaar. De stichters van het bedrijf zijn Jason West en Vince Zampella, wie hiervoor werkzaam waren bij Infinity Ward zijn als ontwikkelaars van de Call of Duty-franchise. Laten we hopen dat de grootste problemen voor de kersverse studio nu dus zijn opgelost en dat deze problemen niet opnieuw zullen plaatsvinden met de release van Titanfall op Xbox 360 wanneer deze op 25 maart verschijnt in Noord-Amerika. Op 28 maart kunnen wij aan de slag met de Xbox 360-versie van Titanfall.

Titanfall-problemen op de PC zijn opgelost volgens Respawn

Titanfall-problemen op de PC zijn opgelost volgens Respawn

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch