Menu Premium
Loading...

Titanfall Official Atlas Titan Trailer

Gamekings Redactie 23/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je dacht misschien dat de Titans in Titanfall ontwikkeld worden door de designers van de game, maar niets is minder waar. Hammond Robotics, een in-game bedrijf, is namelijk verantwoordelijk voor de grote robotachtige dingen. Zij presenteren dan ook een nieuw model en dat doen ze door middel van de Titanfall Official Atlas Titan Trailer.

Gezien Titanfall vooral om grote bestuurbare Titans gaat, is het natuurlijk belangrijk om één keer in de zoveel tijd een nieuw model te introduceren. Eerder kregen we al de Stryder, een ietwat fragiele maar supersnelle Titan, en de Ogre. Dit is een wandelende tank, ofwel langzaam, lomp en sterk. Deze Titans zijn bedoeld voor twee verschillende typen aan spelers, maar daar is nu een gulden middenweg voor aangekondigd.

De Atlas is een nieuwe Titan-klasse en wordt een beetje van alles. Het ding is niet super snel, niet super langzaam, niet super sterk, maar ook totaal niet zwak. Hij wordt zelfs gepresenteerd door het in-game bedrijf Hammond Robotics als de Titan die altijd doet wat ‘ie moet. Natuurlijk wordt het gebracht als reclamepraatje en is het uiteindelijk afhankelijk van de speler waar de voorkeur ligt. De trailers van de eerdere Titans werden ook gebracht alsof het een reclamevideo van Hammond Robotics is, dus alles mag met een korreltje zout genomen worden.

Keuze genoeg uit Titans dus, maar welke bij wie past weten we pas als de game uitkomt. Ondanks dat de trailer laat zien dat dat op 11 maart is, moeten wij in Europa twee dagen langer wachten tot de dertiende van die maand. Dan verschijnt Titanfall voor de PC, Xbox 360 en Xbox One.
Titanfall Official Atlas Titan Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch