Menu Premium
Loading...

Titanfall: Expedition Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 12/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We krijgen een lekker lange blik op de aankomende, eerste DLC voor Titanfall: Expedition. Met deze nieuwe Titanfall: Expedition Gameplay trailer introduceert Respawn Entertainment in levende lijve de nieuwe maps, die er dit keer erg variërend uitzien. Hierdoor krijg je gewoon nog meer zin om die game te spelen. Check de trailer snel!

Ondertussen kunnen we al twee maanden aan de slag met Titanfall en dat zal nog wel even zo blijven, want er zit namelijk een hele zooi aan vette uitbreidingen aan te komen. In deze trailer wordt nog eens goed laten zien hoe de game in elkaar steekt en worden de nieuwe maps getoond. De nieuwe maps zorgen ervoor dat je iets anders moet omgaan met de omgeving, want deze brengt veel meer mogelijkheden met zich mee. Je moet namelijk iets vindingrijker zijn om op een mooie manier de tegenstander neer te knallen. De Titanfall-speler met echte skilss kan zich nu zelfs van boom naar boom verplaatsen. Deze nieuwste DLC bestaat dus uit drie nieuwe maps, genaamd War Games, Runoff en Swampland. Voor een kijkje in deze maps, moet je even de nieuwe Titanfall: Expedition Gameplay trailer checken.

Tijdens de afgelopen PAX 2014 werd bekend dat de Titanfall: Expedition DLC er aan zit te komen. In totaal komen er op zijn minst drie DLC-pakketten uit en deze is de eerste uit de reeks. Met nog op zijn minst twee DLC in het vooruitzicht, kunnen we de toekomst goed tegemoet zien. Titanfall: Expedition komt deze maand uit op de Xbox One en de PC. Helaas moeten de Xbox 360-bezitters een maandje langer wachten voor ze aan de slag kunnen met de nieuwe maps. Hoogstwaarschijnlijk komen we in de komende maanden te weten wat de overige DLC met zich mee brengen. Misschien doet Respawn tijdens de E3 2014 wel een klein boekje open over wat ons te wachten staat. Tot die tijd in ieder geval niet getreurd, want we hebben altijd nog de Titanfall: Expedition Gameplay Trailer!
Titanfall: Expedition Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch