Menu Premium
Loading...

Titanfall Announce Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een gelekte screenshot van Titanfall, enkele dagen voor de persconferentie van Microsoft, ontstond er veel speculatie over de inhoud van deze game. Zou de game een nieuwe koers ingaan of zou het een ordinaire Call of Duty remake worden? Respawn is immers het bedrijf van onder andere Jason West en Vince Zampella. Twee mannen die ooit verantwoordelijk waren voor de Call of Duty franchise bij infinity Ward. Of Titan zich daadwerkelijk onderscheidt van zijn voorgangers, zie je in de Titanfall Announce Trailer.

Titanfall, de eerste game van de ontwikkelaar, was inderdaad te zien tijdens de persconferentie van Microsoft. In de gameplay trailer werd duidelijk dat het om een fast-paced shooter gaat die zich in de nabije toekomst afspeelt. Door middel van een soort jetpack kan de speler zich soepel door de omgevingen manoeuvreren en is het ook mogelijk om de zwaar gepantserde ‘Titans’ (mechs) te besturen. De game lijkt zich net zoals ‘Call of Duty’ te focussen op de multiplayer, maar een traditionele campaign modus zal zeker niet ontbreken.

Respawn Entertainment begon in 2010 met de de ontwikkeling van Titanfall. Na onderlinge meningsverschillen besloot dit team zijn eigen weg in te slaan. De uitkomst is de geboorte van Respawn Entertainment en hun eerste game Titanfall. Titanfall zal de lente van 2014 zijn opwachting maken voor de Xbox 360, Xbox One en PC. Kijk hier alvast de Titanfall Announce Trailer.

Titanfall Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch