Menu Premium

Titanfall 2 Live Fire mode is vanaf morgen speelbaar

Yannick van Doorn 22/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als een duvel uit een doosje knalt ontwikkelaar Respawn Entertainment vandaag het nieuws de wereld in dat de nieuwe gratis DLC voor Titanfall 2, Live Fire, wel heel snel online zal komen. Het wordt tijd om je titan in te springen en te ervaren wat voor nieuws de update brengt, want de Titanfall 2 Live Fire mode is vanaf morgen speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

De nieuwste update van Titanfall 2 zal twee speciale Live Fire maps, Stacks en Meadows, brengen die zijn ontworpen voor de snelle gameplay die deze Titanfall 2 Live Fire mode kenmerkt. In Live Fire duik je in razendsnelle 6-tegen-6 actie waarin je binnen een minuut het gehele team van vijanden uit moet schakelen of de neutrale vlag in bezit moet hebben als de tijd van de ronde verstrijkt. Het belooft een hoop chaos op te leveren, maar er is ook een prijs als je vroegtijdig het loodje legt, want respawnen is er niet bij.

De twee maps zijn uiteraard niet de enige aanpassingen die met de DLC meekomen, want naast de Live Fire mode en maps zal je ook zien dat het hele matchmaking systeem op de schop is gegaan. Naar aanleiding van commentaar uit de community heeft Respawn gewerkt aan een matchmaking systeem waarin je je eigen ‘mixtape’ aan modes kan kiezen. De update bevat verder een patch met aanpassingen en bug fixes, een nieuwe execution, een nieuwe Coliseum map en nieuwe Factions Intros.

Genoeg nieuwe content dus en dat allemaal voor nop. We zijn benieuwd wat jullie van de update vinden. Kijk voor een kleine preview van wat jullie kunnen verwacthten snel de trailer die hieronder zichtbaar is.

Bron: PlayStation

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch