Menu Premium
Loading...

Tiny Troopers Joint Ops Trailer

Jeroen Wiersma 04/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt van Tiny Troopers 1 en 2 genoten, of je hebt nog nooit van deze arcade shooter gehoord. Beide opties zijn een goede reden om nu direct te kijken naar de Tiny Troopers Joint Ops Trailer. Hoewel het nu nog niet bekend is wanneer de opvolger van de kleine troepen uitkomt, zal dit wel gauw naar buiten komen.

Nu mag je al kijken naar deze trailer waarin er flink in het rond wordt geblazen. In Tiny Troopers krijg je de controle over een klein groepje soldaten waarmee je eigenlijk gewoon alles op je pad moet wegvagen. Voor wie al wel bekend is met deze geinige gewelddadige guppies; Tiny Troopers Joint Ops heeft de content van zowel deel één als deel twee en van de later toegevoegde zombie modes. Daarbij is het grafische aspect wat opgepoetst en zijn de controls aangepast, zodat het ook echt arcade aanvoelt op de PlayStation. In totaal is de game goed voor zo’n zeven uurtjes aan gameplay.

Tiny Troopers komt uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. De datum is nog niet bekend. Het fijne is dat deze game Cross Save en Cross Play ondersteunt. Dit betekent dat je het voor alle drie de systemen kan downloaden. Op de PlayStation Vita ga je dus bijvoorbeeld eenvoudig verder met het deel waar je was gebleven op de PlayStation 3 of PlayStation 4, en vice versa.

Tiny Troopers Joint Ops Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch