Menu Premium

Tiger Woods en 2K games sluiten ondanks ongeluk exclusief deal

JeffreyHage 16/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tiger Woods leek terug van weggeweest. Na aantijgingen van doping én een stuk gelopen huwelijk (waarbij naar voren kwam dat Woods meerdere buitenechtelijke relaties had) is de golfer in 2019 teruggekeerd. Anno 2021 gaat het echter weer niet al te best met Tiger. Zo was hij eind februari nog betrokken bij een zwaar auto ongeluk. Tóch is er ondanks al deze pech ook goed nieuws voor Woods. Zo sluiten 2K en Woods een deal waardoor de terugkeer van de PGA Tour games met de naam van Woods eraan komt!

Tiger Woods PGA Tour

Het laatste hoofdstuk uit de PGA titel reeks van Woods is Tiger Woods PGA Tour ’14 – uitgekomen in 2013. De officiële PGA titel die hiervoor kwam, was PGA Tour 2K21.  Met deze bekendmaking gaan er – uiteraard – ook nieuwe titels uitkomen. Woods zei (voor zijn auto ongeluk) al zeer verheugd te zijn met zijn samenwerking met 2K. “Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar de videogamewereld en met 2K en HB Studios heb ik de juiste partners gevonden om dat te doen,” aldus Tiger Woods in januari. “Ik voel me vereerd om deel te nemen in deze kans en kijk ernaar uit om mijn expertise en inzichten te delen wanneer we samen aan de toekomst van golf-videogames bouwen.” Met deze deal heeft 2K ook nog eens het alleenrecht om Woods’ naam te gebruiken. Kassa dus!

Onzekerheid vanwege Woods’ gezondheid

Wanneer de eerste PGA met Woods uit gaat komen blijft echter voorlopig nog onzeker. Dit natuurlijk vanwege zijn kritieke huidige gezondheidstoestand. Dit benadrukt ook David Ismailer, president van 2K. “In golf bestaat er geen grotere icoon dan Tiger Woods. Net als de rest van de wereld zijn we bedroeft om van zijn recente ongeval te horen en we wensen hem een spoedig en volledig herstel toe,” aldus Ismailer. Voorlopig blijft het dus nog even afwachten wanneer we de eerste nieuwe Woods’ in onze handen gaan krijgen. Maar dat het een 2K game gaat worden, is in ieder geval duidelijk.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch