Menu Premium

Tien nieuwe screenshots van Grand Theft Auto 5

Gamekings Redactie 27/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas geen nieuwe trailer van GTA V, maar wij zijn blij met elk nieuw beeld van de zandbak game. Rockstar knalt er vandaag gewoon even tien nieuwe screenshots van Grand Theft Auto 5 uit. Ondanks dat ze totaal verschillend zijn, lijkt het alsof Rockstar ons meeneemt door de vier natuurelementen.

Alle natuurelementen komen terug in de screenshots: water, vuur, wind en aarde. Water komt terug in verschillende vormen en screenshots. Een screenshot toont hoe het snorkelen er aan toe gaat, een andere toont een rustige rivier in een vallei en tenslotte komt het terug bij een storm aan het strand. Dit screenshot zou je door de storm ook onder het element wind kunnen plaatsen, maar er zijn er meer die ‘wind’ uitbeelden. Wat dacht je van de parachute-springende gast of de windmolens op de achtergrond van een scheurende wagen? Aarde en vuur zijn iets minder sterk vertegenwoordigd, maar het mag door de nieuwe screenshots duidelijk zijn dat de zandbak van San Andreas echter dan ooit wordt.

Vanaf 17 september mag je zelf door San Andreas rijden, vliegen, crossen, skydiven, knallen of snorkelen, want dan is Grand Theft Auto 5 beschikbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Tot die tijd hopen we natuurlijk dat er snel iets meer naar buiten komt dan een hand vol screenshots, een lekkere trailer bijvoorbeeld. Vergaap je eerst nog maar even aan de nieuwe pics van Grand Theft Auto 5.

Tien nieuwe screenshots van Grand Theft Auto 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch