Menu Premium
Loading...

[Trailer] Thieves Guild nu beschikbaar voor The Elder Scrolls Online op consoles

Yannick van Doorn 24/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin deze maand konden de PC-gamers al aan de slag met de The Thieves Guild DLC voor The Elder Scrolls Online. Nu is het de beurt aan de console-gamer ook een boevenpakje aan te trekken en je aan te sluiten bij The Thieves Guild!

De komst van de DLC wordt aangekondigd in bovenstaande trailer. We zien hier de eerste stappen die leden van The Thieves Guild zetten in de stad Abah’s Landing, gelegen op het zuidelijke schiereiland van Hammerfell. Het doel van The Thieves Guild is dit stadje weer in handen te krijgen, nu ze verdreven zijn door het leven van The Iron Wheel. Naast het doorlopen van het Thieves Guild-verhaal, plakt de DLC ook de nieuwe Hew’s Bane-zone vast aan de provincie van Hammerfell.

The Elder Scrolls Online verscheen vorig jaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One en is een grote open-wereld MMORPG. The Thieves Guild DLC is gratis voor iedereen die in het bezit is van een Elder Scrolls Plus-abonnement, anderen kunnen de DLC in-game verkrijgen. De DLC is nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Wie van jullie kan niet wachten om zijn boevenpakje aan te trekken en met deze DLC aan de slag te gaan?

 

Thieves Guild nu beschikbaar voor The Elder Scrolls Online op consoles

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch