Menu Premium

Thief komt naar de Xbox One

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De persconferentie van Microsoft zit erop, maar het lijkt nu pas echt los te gaan. Aankondigingen stromen binnen. Zo ook van Thief, want Thief komt naar de Xbox One. Dat maakte Eidos-Montreal zojuist via een persbericht bekend, om het maar even op z’n NOS te zeggen. De langverwachte stealth game komt dus naar de next-gen consoles. We hadden ook niet anders gewild.

Raar is wel dat de game nu pas aangekondigd wordt, in plaats van tijdens de persconferentie van Microsoft. De persconferentie liet weinig titels zien en Thief lijkt een ideale game om tijdens de persconferentie te laten zien. Een gemiste kans dus voor Microsoft.

Genoeg gezwets over de persconferentie. We gaan het over de game hebben! Thief is een bekende stealthserie. In Thief ga je aan de slag met Garret. Garret is een meesterlijke dief, waar je veel pret mee kan beleven. Deze pret beleef je in een fantasierijke, cyberpunk wereld, een setting die veelbelovend is. Verder weten we helaas niets over de game. Hopelijk is de zojuist gegeven informatie kort, maar krachtig bij je aangekomen.

Nou ja, we weten nog een dingetje dan. De game staat op de planning voor 2014 en hij komt uit op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Het duurt nog een tijdje, maar ga jij Thief in huis halen? Zo ja, voor welk platform?

Thief komt naar de Xbox One

Thief komt naar de Xbox One

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch