Menu Premium

The Wolf Among Us verschijnt deze herfst op de PS Vita

Gamekings Redactie 24/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het daverende succes van The Walking Dead uit de keuken van Telltale Games, gaat de studio verder met een nieuwe comic-vertaling. The Wolf Among Us is uitgekomen op de ‘grote consoles’ en heeft veel lof ontvangen. Je kunt straks ook onderweg genieten van de game, want The Wolf Among Us verschijnt deze herfst op de PS Vita.

De Playstation Vita krijgt het langzaam maar zeker voor elkaar om steeds meer games op zich te krijgen. Steeds vaker zijn er naast originele Vita-games ook veel ports te vinden. De game is gebaseerd op de populaire, doch ietwat cult-comic van uitgever Vertigo. De serie loopt al sinds 2002 en bestaat uit 134 comics en dit is de eerste game-vertaling die de game heeft mogen ontvangen. Het verhaal speelt zich twintig jaar af voor de eerste comic van de Fables-kronieken waar The Wolf Among Us onderdeel van is.

De game heeft dezelfde art style als The Walking Dead. Dus denk aan een, surprise surprise, comic-stijl met shell-shaded graphics. Dit is goed nieuws voor de gamers met een PS Vita in bezit en fans zijn van deze comic-serie. Denk bij deze game aan dezelfde gameplay als The Walking Dead, inclusief de vele keuzes die je moet maken in de game. Jouw keuzes vormen het verhaal. De game is ook niet bepaald voor de kindertjes bedoeld, want het zit namelijk vol met geweld, grof taalgebruik en meerdere dingen die niet bestemd zijn voor de tere zieltjes van kinderen.

Het is te hopen voor Telltale Games dat dit een even groot succes wordt als The Walking Dead. Telltale ontwikkelt een voorkeur voor de comic-vertalingen en dat is natuurlijk goed nieuws voor de comic-liefhebbers. Het is wellicht met een kleine vertraging, maar Telltale vergeet de Playstation Vita niet.

The Wolf Among Us verschijnt deze herfst op de PS Vita

The Wolf Among Us verschijnt deze herfst op de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch