Menu Premium

The Witcher 3 zal geen PS4 Pro-upgrade krijgen

Lisette Atsma 19/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geen 4K features voor The Witcher 3, op de PlayStation 4 dan. CD Projekt Red laat weten geen manuren te gaan steken in het creëren van een patch voor de aankomende PlayStation 4 Pro. De nieuwe versie van de console zou het mogelijk maken de 4K features waar de PC-versie van de game over beschikt toegankelijk te maken voor de console. Maar helaas, The Witcher 3 zal geen PS4 Pro-upgrade krijgen.

“De transformatie van HD-game naar 4K game kost heel veel tijd en andere middelen. Daarom hebben we besloten geen versie van Wild Hunt uit te brengen die de nieuwe features van de PlayStation 4 Pro ondersteunt,” aldus CD Projekt Red.

De manschappen van de ontwikkelaar zijn namelijk veel te druk bezig met het maken van een losstaande Gwent game. De cardgame in The Witcher 3 was namelijk zo populair, dat het een eigen game gaat krijgen. Een game die misschien nog wel cross-platform gaat worden ook.

Daarnaast is de Poolse ontwikkelaar ook nog altijd Cyberpunk 2077 aan het ontwikkelen. Erg verrassend is het dus niet dat de ontwikkelaar geen tijd heeft.

Dus, The Witcher 3 zal geen PS4 Pro-upgrade krijgen. Wat vind jij ervan? Is het een goed iets dat CD Projekt zich op nieuwe projecten blijft focussen? Of had je liever een 4K versie van The Witcher 3: Wild Hunt gezien? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch