Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt op 24 februari

Gamekings Redactie 05/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam, de Witcher 3: Wild Hunt livestream is nu bezig en ja hoor: de releasedatum is er bekend gemaakt. The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt op 24 februari tegelijkertijd op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Om dat te vieren hebben we ook nog eens een dikke trailer voor je, The Witcher 3: Wild Hunt E3 2014 Trailer.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, moeten de mannen van CD Projekt RED hebben gedacht. Het allereerste dat namelijk tijdens de stream ter sprake kwam was de releasedatum van hun game. Eerder hadden ze al laten weten dat de game in februari zou verschijnen, maar nu weten we dan ook exact wanneer. Ook werd nadrukkelijk gezegd dat de game tegelijkertijd op alle drie de platformen verschijnt. Ook de inhoud van de Collectors Edition, die enkel via een pre-order te bemachtigen is, is inmiddels bekend. In de flinke doos vind je onder andere een figurine van Geralt in gevecht met een mythisch beest, een 200 pagina’s tellende artbook, een steelcase, een metalen medaillon van het Witcher-logo en natuurlijk de game. Ook komt er een digitale versie van de game die voor mensen die een pre-order plaatsen, al voor 24 februari geladen kan worden, zodat men er direct mee aan de slag kan.

De twee minuten durende trailer toont voornamelijk gameplay-beelden en geeft ook al een stukje van het verhaal weg. Het is aan jou, Geralt The White Wolf, de taak de mysterieuze vrouw op te sporen en haar te laten boeten. Onderweg kom je natuurlijk van allerlei gespuis tegen dat dolgraag doorboort wordt door jouw zwaard, of verbrandt door je magische krachten. De trailer zit vol met actie en als dit representatief is voor de gameplay, dan staat ons 24 februari een parel van een game te wachten.

Tijdens de E3 vindt er nog een persconferentie plaats waar er heel hoogstwaarschijnlijk nieuwe gameplay wordt getoond en waar de game misschien zelfs al wel speelbaar is. Mocht dat zo zijn, dat zie je hier op Gamekings.tv natuurlijk voorbij komen.

The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt op 24 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch