Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt The Sword Of Destiny Trailer

Karim Shehata 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze E3 hebben we erg veel wrede titels voorbij zien komen, maar veel van deze games verschijnen pas in 2015. Denk bijvoorbeeld aan Uncharted 4: A Thiefs End, Tom Clancy’s The Division en The Witcher 3: Wild Hunt. Laatstgenoemde titel werd echter wel uitgebreid getoond tijdens de Xbox persconferentie, door middel van een uitgebreide gameplay demo. Alhoewel we het uiteindelijk met de gameplay moeten doen, gaat een trailer er natuurlijk altijd in. De The Witcher 3: Wild Hunt The Sword of Destiny Trailer is er in ieder geval één die het kijken waard is.

In de trailer zien we veel actie, maar vooral zien we hoe hard CD Projekt RED werkt aan het neerzetten van de juiste sfeer in deze RPG. De eerste twee titels in deze franchise waren kwalitatief van een erg hoog niveau en de studio hoopt natuurlijk met het derde deel opnieuw een pareltje te maken. De hype rondom deze game is in ieder geval erg groot te noemen, wat CD Projekt RED natuurlijk te danken heeft aan de vorige delen binnen de franchise.

The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt op 24 februari 2015 voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. De franchise verschijnt hierdoor dus voor het eerst gelijktijdig op drie platformen tegelijk. Het derde deel is zelfs het PlayStation-debuut van de franchise, aangezien het eerste deel alleen verscheen op de PC en deel twee speelbaar is op de PC en de Xbox 360.

The Witcher 3: Wild Hunt The Sword Of Destiny Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch