Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt – Precious Cargo Quest Video

Jeroen Wiersma 22/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: De beelden in deze The Witcher 3: Wild Hunt gameplay-video zijn afkomstig van de PC-versie. Dit heeft CD Projekt RED zojuist bevestigd aan Kotaku. Waarom Microsoft deze video dan op het Xbox-kanaal plaatst, is een compleet raadsel.

ORIGINEEL BERICHT:

Door alle The Witcher 3-video’s die verschijnen de laatste tijd, zou je bijna vergeten dat we met z’n allen nog een kleine maand moeten wachten tot we er zelf mee aan de slag mogen. Ter verhoging van de voorpret en om het ondraagbare wachten te vergemakkelijken, kun je nu alvast kijken naar The Witcher 3: Wild Hunt – Precious Cargo Quest Video!

In de video zien we Geralt zijn eigen behulpzame zelf zijn, wanneer hij een man in nood tegen het lijf loopt. Of hij even kan helpen een waardevolle vracht terug te vinden. Tuurlijk, maar dat gaat je wel wat kosten vriend! De Witcher gaat op onderzoek uit en er lijkt zich iets meer af te spelen dan de hulpeloze man heeft willen doen laten vermoeden…

Deze quest uit de prologue kun je vanaf 19 mei wereldwijd zelf gaan spelen op de PC, PlayStation 4 of Xbox One. Maak jij dezelfde keuzes als deze speler, of stel je zolang je maar een beloning krijgt geen vragen?

Bron: VG24/7

The Witcher 3: Wild Hunt - Precious Cargo Quest Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch