Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt PAX East 2015 Gameplay Video

Andor Joosten 07/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

CD Projekt Red heeft vandaag zijn moment in het zonnetje gehad op PAX East, want ze hebben het tijdens een panel extra lang gehad over hun nieuwe game. Deze tijd is gevuld door duidelijk te maken wat voor nieuwe dingen er mogelijk zijn dankzij de next-gen consoles. Om dit hele verhaal nog eens af te ronden, lieten ze de The Witcher 3: Wild Hunt PAX East 2015 Gameplay Video zien die zeker het checken waard is.

In dit stuk gameplay laten de developers een aantal nieuwe dingen zien, waaronder de Witcher Senses die het mogelijk maken voor Geralt om geuren en andere subtiele hints uit de omgeving op te pikken. Zo volgt hij een spoor van wijngeur op zoek naar de mensen die hun wagen hebben achtergelaten. Al gauw wordt bekend dat er een groot monster achter de eigenaren van de kar aan zit en besluit Geralt om het monster op te jagen. Tijdens dit gevecht worden er een aantal nieuwe skills getoond en na het slachten van het machtige beest, neemt Geralt een trofee mee om te bewijzen dat hij degene was die het monster gedood had. Deze trofeeën kunnen vervolgens in steden worden gebruikt om aan te tonen dat je recht hebt op de bounty die er op het monster stond.

Naast de gameplay footage maakten de developers er ook een groot punt van om aan te geven dat de technologie van de next-gen consoles hun meer vrijheid geeft om de game te maken zoals zij het willen. Zo kunnen er meer voorwerpen en gebouwen kapot worden geslagen, zullen er meer vijanden op hetzelfde moment kunnen verschijnen en is de spawn distance van de monsters minder beperkt dan voorheen. Vijandelijke NPCs zullen nu ook gevechten met elkaar aangaan. Zo kun je monsters uit hun tent lokken door een hert te vermoorden, waarvan de geur vervolgens roofdieren die gespawned zijn in de verte zal aantrekken. Ze zullen vervolgens met elkaar het gevecht aangaan om te kunnen smikkelen van het buffet, wat een goed moment is voor Geralt om zijn slag te slaan.

The Witcher 3: Wild Hunt is vanaf 19 mei te spelen op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Tot slot vertelde de developer dat hij “really fucking proud” was op het feit dat The Witcher 3 maar liefst 16 stukken DLC gaat krijgen, die allemaal gratis zullen zijn en nog niet zijn ontwikkeld. Deze staan dus ook niet op de schijf. Wat vind jij hiervan? Laat het vooral weten in de comments.
The Witcher 3: Wild Hunt PAX East 2015 Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch