Menu Premium

The Witcher 3: Wild Hunt heeft betere frame-rate op releasedag

Jeroen Wiersma 13/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor vele gamers valt het hoogtepunt van volgende week al op de dinsdag met de release van The Witcher 3: Wild Hunt. Er lijkt in de aanloop daarop dan ook geen dag voorbij te gaan zonder nieuws over de game met in de hoofdrol Geralt. Vandaag werd bekend dat The Witcher 3: Wild Hunt op de releasedag een betere frame-rate zal hebben.

De versie die men ontving om te reviewen kwam niet helemaal zonder kleerscheuren door de keuring van de critici. De frame-rate bleek soms tot onder de 30 fps te vallen, wat volgens de één niet zo’n probleem was, maar volgens de ander wel een negatieve invloed had op de gameplay, en dan met name in de gevechten. Inmiddels heeft community manager van ontwikkelaar CD Projekt, Marcin Momot, via Twitter echter laten weten dat er sindsdien nog het nodige is gesleuteld, juist aan onder andere die frame-rate. Op dag één van de release kan je daardoor meteen de benodigde patch downloaden.

Rond The Witcher 3: Wild Hunt is een behoorlijk hype ontstaan. De pop-up store die in Amsterdam verschijnt, doet daar nog een behoorlijke duit mee in het hype-zakje. Vanaf 19 mei is The Witcher 3: Wild Hunt te koop voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Binnenkort zul je ook onze review van deze immense RPG kunnen verwachten. Gaat onze Geralt het redden de enorme hype waar te maken?

Bron: VG24/7

The Witcher 3: Wild Hunt heeft betere frame-rate op releasedag

The Witcher 3: Wild Hunt heeft betere frame-rate op releasedag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch