Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Midden in het geweld van de next-gen oorlog bevindt zich ook het laatste deel uit de legende van The Witcher, namelijk The Witcher 3: Wild Hunt. Nieuwe beelden waren te zien tijdens de Xbox persconferentie op de E3 2013 van gisteravond. Deze beelden kun jij nu bekijken in deze The Witcher 3: Wild Hunt E3 2013 Trailer.

In deze trailer van het derde deel uit de serie zien we Geralt of Rivia, ook bekend als The Witcher, rijdend op zijn paard door de grootse omgevingen die The Witcher 3 te bieden heeft. De omgevingen worden getoond met hoge kliffen en een prachtig uitzicht. De wereld waarin de game zich afspeelt, is een epische multi-region open wereld waarin je kunt rondstruinen en de vijanden te lijf kunt gaan. De trailer laat verschillende plekken op de kaart zien, van bossen tot stadjes en van de oceaan tot een brandend landschap. Verder is de dynamische en tactische combat te zien wanneer Geralt verschillende draken, wolven, giants en meer te lijf gaat.

Helaas moeten we voor The Witcher 3: Wild Hunt wachten tot 2014, maar de nieuwe beelden zijn veelbelovend. Ben je benieuwd wat kunnen we van dit laatste deel in de serie verwachten? Check het in The Witcher 3: Wild Hunt E3 2013 Trailer.

The Witcher 3: Wild Hunt E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch