Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt Downwarren Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het zien van de beelden op de E3, staat deze game ongetwijfeld bovenaan het verlanglijstje van menig gamer. Ook tijdens de Gamescom is het smullen geblazen, want er is namelijk een nieuwe trailer verschenen met maar liefst vijf minuten aan gameplay. We hebben het natuurlijk over de The Witcher 3: Wild Hunt Downwarren Gameplay Trailer.

De oorlog heeft een oude macht aangewakkerd. Een kwaadaardige macht die de bevolking van Downwarren uitmoordt. In de trailer kun je zien of het hoofdpersonage, genaamd Geralt, het mysterie oplost en de mensen van het stadje Downwarren redt. Dit gaat niet zonder moeite. Met hulp van de lokale bevolking vindt Geralt zijn weg en gaat hij het avontuur aan. Daarnaast kun je in deze trailer genieten van de prachtige bosrijke omgevingen van The Witcher 3: Wild Hunt en zie je het combat-systeem in volle glorie in actie.

The Witcher 3: Wild Hunt wordt ontwikkeld door het Poolse CD Projekt Red, en komt uit op 24 februari 2015 voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Tot die tijd zul je jezelf moeten vermaken met trailers en developer diary’s van de game. Wat is jouw mening over deze game? Staat die hoog op je verlanglijst, en heb je ook deel 1 en 2 gespeeld?

The Witcher 3: Wild Hunt Downwarren Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch