Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine krijgt launch trailer

Erwin Prins 24/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week krijgt The Witcher 3 met Blood and Wine zijn laatste uitbreiding en als we de zojuist uitgebrachte launch trailer moeten geloven zal Geralt ons verlaten met een episch slotavontuur. Check de beelden hierboven!

In de tweede grote expansion van The Witcher 3: Wild Hunt staat de rustieke regio Toussaint centraal. Het vredige plaatsje herbergt echter een hoop onheil in de vorm van een angstaanjagend beest die de plaatselijke bevolking flink weet te terroriseren. Aan monster slayer Geralt of Rivia de taak uit te vinden wat er aan de hand is, en het kleurrijke koninkrijk te verlossen van deze nachtmerrie.

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft heel wat tijd en moeite in de uitbreiding gestopt. Zo zijn er maar liefst 90 nieuwe quests te volbrengen, met daarin tal van nieuwe monsters, wapens en armor sets. Daarnaast is de user interface op de schop gegaan waardoor het craften van items en het upgraden van abilities net wat eenvoudiger moet worden.

Blood and Wine verschijnt op 31 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Eerder liet het ontwikkelteam al weten dat dit voorlopig de laatste content zal zijn voor de succesvolle RPG. Momenteel ligt de focus volledig op Cyberpunk 2077.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch