Menu Premium

The Witcher 3 krijgt grote patch in aanloop naar Blood and Wine DLC

Mark Hoogland 27/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sommige developers mogen een voorbeeld nemen aan CD Projekt RED, ontwikkelaar van The Witcher 3: Wild Hunt. Een jaar na release blijft de studio namelijk nog aandachtig luisteren naar de gamers, om vervolgens nieuwe verbeteringen aan te brengen aan de game.

Ter voorbereiding op de Blood and Wine DLC, die op 31 mei uitkomt, wordt The Witcher 3 nog eventjes gepatcht naar versie 1.20. Deze update brengt tal van handigheidjes en andere tweaks met zich mee. Zo zul je vanaf volgende week bijvoorbeeld kunnen instellen of Geralt wel of niet uit zichzelf zijn zwaard trekt, en wordt het mogelijk de levels van vijanden te laten upscalen als het je aan uitdaging ontbreekt. Ook wordt het mogelijk om boeken na het oppakken direct te lezen, zonder ze te hoeven opsnorren in je inventory.

Over boeken gesproken, de patch brengt ook een handig stuk leesvoer naar The Witcher 3; A Miraculous Guide to Gwent. Dit boek, te verkrijgen in de Prologue of anders bij een merchant in Novigrad, toont je welke Gwent cards ontbreken in je collectie, en waar je ze kunt vinden. Handig voor de completists die de Collect ‘Em All-achievement nog moeten halen!

De Blood and Wine-patch komt verder nog met tientallen fixes voor allerhande issues, variërend van doodlopende quests tot een blootlopende Geralt na een seksscène. De complete changelog (.pdf) van patch 1.20 vind je via deze link. De update wordt vlak na het weekend verwacht, net op tijd voor de release van Blood and Wine.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch