Menu Premium

The Witcher 3 heeft een PS4 Pro update gekregen

Maarten van Steijn 05/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

2015 was het jaar waarin de Poolse developer CD Project Red met een pareltje aan kwam zetten. We hebben het hier uiteraard over The Witcher 3. Deze derde game in de reeks, gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski, was destijds beschikbaar voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Met de Playstation 4 Pro inmiddels in de schappen kon het dan ook niet uitblijven dat ook The Witcher 3 dus een performance boost zou gaan krijgen.

Deze update 1.50 is sinds gister beschikbaar gemaakt en zal een kleine 20 GB in beslag nemen. De update zal onder anderen ‘lange’ laadtijden tussen de dialogen iets doen inkorten en zal de game in zijn algemeen wat lekkerder laten draaien. CD Project Red zegt hierover het volgende:

Yes, the game has just received an upgrade patch, enabling it to take advantage of the additional power offered by the PS4 Pro. When playing the game on a PS4 Pro system, The Witcher 3: Wild Hunt and all its additional content feature support for 4K resolution and a slight boost to performance.”

Zo werd enige tijd geleden uit de doeken gedaan door CD Projekt president Adam Kicinski dat de update niet zonder slag of stoot ging. De update was namelijk al veel eerder ingepland. Hierbij vertelde hij ook dat ze momenteel nog met een team van 100 man bovenop The Witcher zitten. Met alle waarschijnlijk kunnen we dus ook wel stellen dat ook de Xbox One X versie van deze game een beurt zal gaan krijgen. Mocht dit zo zijn, dan zullen we hier wel nog even geduldig op moeten wachten – aangezien de Xbox One X op 7 november 2017 pas uitkomt.

Is dit voor jou weer een reden om de enorme lore van The Witcher weer in de duiken? Of gaat dit de eerste keer worden dat je de game aanraakt? Laat het horen in de comments.

Bron: eurogamer.net

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch