Menu Premium

The Walking Dead: Season 2 Episode 2 krijgt een nieuw screenshot

Karim Shehata 17/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Verspreid over het jaar 2012 had ontwikkelaar Telltale Games veel succes met het eerste seizoen van de The Walking Dead-game. De episodische content werd erg goed ontvangen en mag zich bij verschillende media Game of the Year 2012 noemen. Na dit succes is het natuurlijk logisch dat de ontwikkelaar bezig is met een vervolg en de eerste episode is zelfs al verschenen in december 2013. Nu moet 2014 ook het jaar gaan worden van Telltale, want in dit jaar komen episode 2 tot en met 5 uit voor The Walking Dead: Season 2. Vandaag worden we even lekker gemaakt door de ontwikkelaar, want The Walking Dead: Season 2 Episode 2 krijgt een nieuw screenshot.

Van dit screenshot worden we overigens niet veel wijzer. Een zombie loopt voorop, maar het noodlot zal snel toeslaan voor het wezen, want er gaat bijna een hamer door z’n hoofd. Wat we verder uit het screenshot op kunnen maken, is het feit dat Luke terug zal keren in The Walking Dead: Season 2 Episode 2. Onduidelijk is echter wat hij gaat betekenen in de tweede episode van The Walking Dead: Season 2.

Het tweede seizoen van The Walking Dead moet nog in het eerste kwartaal van 2014 gaan verschijnen voor de PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita en iOS-apparaten. Dat betekent dat de game voor het einde van maart op de virtuele winkels van alle eerder genoemde apparaten moet verschijnen, waardoor het niet meer heel lang kan duren totdat we aan de slag kunnen met The Walking Dead: Season 2 Episode 2. Hieronder kun je in ieder geval alvast het nieuwe screenshot bekijken, wat het wachten voor sommigen misschien dragelijker maakt.

The Walking Dead: Season 2 Episode 2 krijgt een nieuw screenshot

The Walking Dead: Season 2 Episode 2 krijgt een nieuw screenshot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch