Menu Premium

The Walking Dead: Michonne Episode 1 verschijnt 23 februari

Boy Körver 10/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 van 2015 onthulde developer Telltale Games The Walking Dead: Michonne, de rond dat titelpersonage gesitueerde spin-off van hun populaire zombiefranchise. Vandaag werd bekend dat deze miniserie op 23 februari van start gaat met het eerste deel, genaamd In Too Deep.

De doorgewinterde The Walking Dead-fan zal het personage Michonne reeds kennen van de comic-serie, die vanaf 2003 te lezen is, of natuurlijk de TV-serie. Telltale’s trilogie zal zich richten op haar belevenissen tussen deel 126 en 139 van de comic. De première  introduceert haar terwijl zij samen met een nog onbekende man probeert te overleven in de door zombies getergde wereld. Op 15 februari kun je de eerste momenten van het verhaal checken in de sneak peak die Telltale op YouTube lanceert.

The Walking Dead: Michonne zal vanaf 23 februari beschikbaar zijn op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC en Mac. Twee dagen later, op 25 februari, kun je ook op je Android en iOS device aan de slag met de première van deze trilogie.

The Walking Dead: Michonne Episode 1 verschijnt 23 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch