Menu Premium

The Walking Dead first-person shooter in de maak

Gamekings Redactie 07/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de adventure games van Telltale staat The Walking Dead fans nog een game te wachten die gebaseerd is op de populaire zombieserie. Deze keer in de vorm van, jawel, een ware first-person shooter. Alsof we er niet genoeg van hebben in gamesland. Drie maal raden wie de uitgever is? Activision, inderdaad.

Deze shooter is volledig gebaseerd op de tv-serie en staat dus los van Telltale’s The Walking Dead, die de comics op de voet volgt. De game stort je in een avontuur met Daryl Dixon, de badass met een kruisboog, en zijn racistische broer Merle Dixon. Beiden hartstikke gezellige knapen natuurlijk… Je wordt op een “haunting, unforgiving quest” gestuurd en knalt je zodoende een weg naar Atlanta, op zoek naar veiligheid.

Verrassend genoeg bevat de gameplay, volgens Eurogamer, een mix van stealth en actie, waarbij je dus onopgemerkt langs je tegenstanders hoort te glippen. Ook kent de titel resource management en zullen computergestuurde personages jou, gebaseerd op je keuzes, helpen of juist tegenwerken.

Ontwikkelaar Terminal Reality, bekend van de Ghostbusters game uit 2009, brengt de game volgend jaar naar Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Ik ben heel benieuwd of dit wat gaat worden…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch