Menu Premium

The Walking Dead: Episode 3 komt midden augustus

Gamekings Redactie 06/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mooooreee braaiiinnsss… Als een zombie schuifelt de derde episode van Telltale’s The Walking Dead langzaam maar zeker onze kant op. The Walking Dead: Episode 3 verschijnt volgens de ontwikkelaar namelijk midden augustus, maar een exacte datum weet de studio niet te geven.

“Hoewel we geen exacte datum kunnen geven, kunnen we wel zeggen dat de derde episode midden augustus klaar is. We doen er alles aan om de release van de game op alle platformen en in alle regio’s, zo dicht mogelijk op elkaar te houden”, meldde Telltale.

Op de tweede episode van The Walking Dead moesten de fans met een flinke dosis geduld wachten. Ruim twee maanden na de release van deel één, konden gamers eindelijk aan de slag met het vervolg. Telltale heeft dan ook haar excuses aangeboden aan trouwe fans van de game, die ongetwijfeld slapeloze nachten te verduren hebben gehad door het wachten.

“Ons doel vanaf dag één was het zo snel mogelijk bezorgen van jullie game episodes. We hebben nauw samengewerkt met onze partners om dat proberen te realiseren. We zullen hieraan blijven werken en bovendien zullen we onze communicatie met jullie proberen te verbeteren, zodat jullie weten wat er gaande is. Je kunt er zeker van zijn dat wij alles doen wat we kunnen om jullie game episodes zo snel mogelijk te bezorgen.” Het is al goed Telltale, jullie zijn vergeven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch