Menu Premium
Loading...

The Vanishing of Ethan Carter Gamescom 2014 Trailer

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gebeurt wel vaker dat we een trailer zien en we aan het einde ervan niet veel wijzer zijn. The Vanishing of Ethan Carter Gamescom 2014 Trailer is er zo een. We weten dat het een adventure game van studio The Astronauts gaat worden, maar wat de game precies in gaat houden blijft toch een klein mysterie, net zoals de verdwijning van meneer Carter.

De game begint met een camera die over een kerkhofje gevuld met tombes heenvliegt, terwijl een voiceover ons vertelt over ene Ethan Carter, die een geheim heeft ontdekt dat hij beter had kunnen laten rusten. Vervolgens vliegen we een van de tombes in om daar een lijk op tafel te zien liggen. Na wat fancy visuals lijken we in een soort geestenwereld te treden, waarbij het voor zover de trailer laat zien de bedoeling is om vraagstukken op te lossen. Dankzij dat geheim dat Ethan Carter heeft ontworteld, zijn er namelijk een behoorlijk aantal mensen gestorven, aldus de stem in de trailer. De op te lossen vraagstukken zullen dan waarschijnlijk ook uiteindelijk een antwoord geven op de grote vraag: wat heeft meneer Carter in hemelsnaam uitgespookt?

Voor mensen die geïntrigeerd zijn door de game is er goed nieuws. Hij komt namelijk al vrij snel uit op de PC en de PlayStation 4. Vanaf 26 september dit jaar is het mogelijk de game in huis te halen en uit te zoeken waarom Ethan Carter is verdwenen.
The Vanishing of Ethan Carter Gamescom 2014 Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch