Menu Premium

The Unfinished Swan onder Sony’s vleugels

Gamekings Redactie 29/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn enkele aanwijzingen dat, The Unfinished Swan, de indie game van Giant Sparrow volgende week onthuld zal worden als nieuwe PSN titel.

Een zoektocht naar informatie over The Unfinished Swan op het web levert vooral veel oude berichten op uit 2008 en 2009. Zo is er een trailer die in 2008 werd uitgebracht nadat Ian Dallas zijn idee voor deze game tijdens de Sense of Wonder Night op de Tokyo Game Show had gepresenteerd. The Unfinished Swan werd door het publiek in Japan enthousiast ontvangen, omdat deze game er veelbelovend uitziet.

Als speler loop je door een witte wereld, waarin de weg alleen te vinden is door zwarte verfbommen te gooien die het nodige contrast aanbrengen in het smetteloze wit. Een concept dat samen met een goed verhaal een mooie game kan maken.

Op 6 april liet Giant Sparrow via een tweet weten dat er over een paar weken groot nieuws zal zijn rondom de titel en afgelopen vrijdag kwam Eurogamer met een terloopse mededeling dat Sony volgende week nog een nieuwe titel zal onthullen. Genoeg aanwijzingen om in elk geval te vermoeden dat het hier om The Unfinished Swan gaat. Of die vermoedens terecht zijn weten we over een week.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch